Kedvező és korlátlan mobilflotta díjcsomagok magánszemélyeknek és cégeknek.

Korlátlan mobilflotta díjcsomagok

Korlátlan beszéd 0 Ft-os percdíj minden nem emelt díjas magyarországi irányba.
A díjcsomag igénybevétele esetén Ön – az Európai Unió más tagállamaiból is – ingyenesen, korlátlanul hívhatja a Magyarországi telefonszámokat. 4G / 5G – HD hang – eSIM – VoLTE funkciókkal

Kedvező mobilflotta díjcsomagok

Havi 4,5 óra lebeszélhetőség után max. 6 Ft-os percdíj

4,5 óra beszélgetés és 4 GB mobilnet 2.600 Ft

4,5 óra beszélgetés és 6.8 GB mobilnet 2.800 Ft

4,5 óra beszélgetés és 24 GB mobilinternet 4.200 Ft

4,5 óra beszélgetés és 49 GB EU-ban is használható mobilnet 5.100 Ft

4,5 óra beszélgetés és korlátlan mobilnet 6.700 Ft

Megrendelés

Ha cég részére rendelne, keressen minket a lentebb található e-mail címünkön!
Figyelem jelen ajánlat tartalmát másolni, nyilvánosságra hozni szigorúan tilos!

4,5 óra beszéd minden nem emelt díjas belföldi, magyarországi irányba.

A keret felhasználása után maximum bruttó 6 Ft-os percdíjjal megy tovább a számlázás!
4G / 5G – HD hang – eSIM – VoLTE funkciókkal

Mobilnet
(csak internetezésre használható)

4GB-TÓL KORLÁTLAN ADATFORGALOMIG

4 GB internettel 1.100 Ft-tól


6,8 GB internettel 1.670 Ft


Korlátlan internettel 5.290 Ft

Megrendelés

Ha cég részére rendelne, keressen minket a lentebb található e-mail címünkön!
Figyelem jelen ajánlat tartalmát másolni, nyilvánosságra hozni szigorúan tilos!
Legutóbbi 100 megrendelés ellenőrzése

Banki tartozás nem akadály, de a távközlési feketelista, azaz a mobilos BAR lista KIZÁRÓ ok!

Figyelem a feltüntetett mobilflotta ajánlatok nem teljeskörűek, a szolgáltató ettől kedvezőbb ajánlatot is biztosíthat!

Megosztás


Kérdés esetén elérhetőségeink

Telefon 06 30 836 51 22 (Kedd – Csütörtök 10.00-16.00)
Figyelem a telefonszám felhívása esetén a beszélgetés esetleges rögzítéséhez Ön a hozzájárulását adja.
Messenger Kattintson ide! (éjjel-nappal)
E-mail(éjjel-nappal)
Az üdítőitalos flottához semmi közünk, ezért azzal kapcsolatos kérdésekre nem tudunk válaszolni!

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Miért válasszam az Önök által ajánlott kedvező, olcsó mobil flotta díjcsomagot?

  • Akár 1 nap alatt használatba veheti a kedvezményes tarifacsomagot.
  • Más flottákkal ellentétben itt NINCS havi-, negyedéves-, vagy éves FLOTTADÍJ!
  • Számhordozás esetén tovább használhatja a már megszokott telefonszámát, miközben élvezheti a flotta tagsággal járó előnyöket.
  • Mert ezt a flottát választotta több ezer ügyfél.
  • Minden egyszerűen, könnyen intézhető.
  • Féléves mobilflotta tagsággal rendelkező ügyfelek részére akár előlegmentes készülék vásárlás is lehetséges.
  • Profi minőség 4G / 5G – HD hang – eSIM és VoLTE funkciókkal

Hogy tudom igénybe venni a kedvezményt?

  1. Ki kell tölteni az elektronikus igénylést!
  2. Ha jogosult a díjcsomag igénybevételére, az e-mail címére kap egy egyszeri 5.990 Ft/sim összegű díjbekérőt, ha nem jogosult, akkor pedig elutasító üzenetet kap.
  3. A díjbekérő kiegyenlítése (befizetése) után néhány, de leghamarabb egy munkanapon belül használhatja az új díjcsomagot. (A jelenlegi telefonszámának megtartására is van lehetőség.) A legutóbbi 100 igénylő anonim névsorát itt találja!

Mi a garancia, hogy nem vernek át?

Idén lesz 11 éve, hogy az Egyesületünk működik, amit az Országos Bírósági Hivatal által fenntartott civil szervezetek névjegyzékében – adószámunk alapján is – tud ellenőrizni. Ön szerint, ha átvernénk az ügyfeleket, több mint 10 évet tudhatnánk a hátunk mögött felmutatni? Egyébként megtalál minket a NAV köztartozásmentes adózói adatbázisában is! (Azonosítónk: adószámunk első első 8 jegye.)
Az ellenőrzéshez szükséges adószámunkat, valamint a további adatainkat a Elérhetőségünk menü pontnál találja. Az elégedett ügyfelek véleményét pedig lentebb görgetve olvashatja! Néhányan a teljes nevüket és a lakóhelyüket is megadták, így akár facebookon, esetleg a tudakozóban is meg tudja Őket keresni. Ezen kívül pedig további referenciánk, hogy a Belügyminisztérium 2020-tól támogatja a Szociális Földprogramunk megvalósulását, továbbá több mint két éve a Google is a támogatóink között szerepel.

Fizethetek utánvétellel?
Igen, a lehetőséget külön kérés ellenében biztosíthatjuk. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a szervezetünk a birosag.hu oldalon is leinformálható több, mint 10 éve működő, bejegyzett civil szervezet (Egyesület), és mivel az eddig az ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal, így a sokkal egyszerűbb és kedvezőbb előrre utalást javasoljuk. Lentebb görgetve olvashatja ügyfeleink véleményét!

A szolgáltatásunk igénybevétele esetén számlát adunk, amit természetesen a jogszabály előírásainak megfelelve a NAV felé is lejelentünk, íme a példa a NAV online számlarendszerből készült képernyőkép alapján:

mobil flotta
Auchan mobilflotta Digi korlátlan mobilnet Hordozható mobilinternet Ingyenes korlátlan mobilnet Kedvező flotta vélemények mobilflotta korlátlan mobilnet korlátlan mobil internet olcsó mobil flotta flotta csomagok Kedvező flotta yettel Korlátlan beszélgetés hűségidő nélkül Korlátlan beszélgetés minden hálózatba Korlátlan beszélgetés telekom Korlátlan mobilnet otthonra Legolcsóbb korlátlan mobilnet Mamke flotta Mamke mobilflotta Mobil flotta átverés Mobil flotta telekom Mobilflotta korlátlan internet Olcsó mobil flotta Olcsó mobilflotta vélemények Pm mobilflotta Telekom korlátlan beszélgetés és internet Telekom korlátlan mobilnet Telekom korlátlan mobilnet feltöltőkártyás Telekom mobilinternet Telenor feltöltőkártyás internet Telenor flotta magánszemélyeknek Upc korlátlan mobilnet Vodafone mobil internet Vodafone mobil internet csomagok Vodafone korlátlan beszélgetés Vodafone korlátlan mobilnet Vodafone korlátlan beszélgetés Yettel korlátlan mobilnet

A Google irányelve szerint, ha szervezetünk pénzt kér a termékekért vagy szolgáltatásokért, a webhelyen fel kell tüntetni az anyagi eszközök felhasználásának módját és az összes korlátozott kereskedelmi tevékenységnek le kell írnia, hogyan támogatja a küldetést. Ezért közöljük, hogy a jelen szolgáltatásból származó bevétel teljes összegét az Egyesület közhasznú tevékenységeinek megvalósítására és működésére fordítjuk, aminek felhasználását minden évben az éves beszámolóban ismertetjük. Az éves beszámoló, valamint közhasznúsági mellékletek elfogadása a Közgyűlés kizárólagos hatáskörébe tartozik, melyről a közgyűlés ülésén jelenlévő tagok – egyszerű szótöbbséggel hozott határozattal – döntenek. A beszámoló, valamint közhasznúsági mellékletek tartalmára az Ectv. 29. §-ában foglalt rendelkezések az irányadóak. Az Egyesület köteles a Közgyűlés által elfogadott beszámolóját, valamint közhasznúsági mellékletét az Ectv. 30. § szerintletétbe helyezni és közzétenni. Az Egyesület a beszámolót, valamint közhasznúsági mellékleteket a tárgyévet követő év május 31-éig saját honlapján nyilvánosságra hozza.

19 hozzászólás
Legrégebbi komment
Legújabb komment
Inline Feedbacks
View all comments
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
19
0
Mondja el Ön is a véleményét!x