„Kérjük Magyarország Kormányát, hogy sürgősen tegyen a tavaszihoz hasonló lépéseket a vírus oktatási intézményekben való terjedésének megfékezése érdekében! 

A MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár egyik katonája fertőtleníti a szolnoki Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola egyik tantermét 2020. október 26-án.

Függesszék fel a személyes oktatást a felsőoktatási intézményekben és középiskolákban, valamint az általános iskolák felső tagozatában, az alsósok számára pedig biztosítsanak megfelelő biztonságú oktatást, amennyiben számukra nem megfelelő a digitális tanrend!

Tisztelettel, de határozottan kérjük, hogy haladéktalanul tegyék meg a szükséges lépéseket diákjaink, tanáraink és családjaik egészségének megóvása érdekében, mivel a járványhelyzet jelen alakulása ezt indokolja!” – olvasható és egyben alá is írható a petíció az alábbi linken:

https://www.peticiok.com/osszel_is_akadalyozzak_meg_a_koronavirus_terjedeset_az_iskolak_ovodak_bolcsdek_ismetelt_bezarasaval

„A petíciót azért hoztuk létre, mert saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy tanáraink és mi magunk is milyen nehéz helyzetbe kerülünk a járvány miatt.” – fogalmaznak közleményükben a szerzők.

A fent linkelt petíciót egy nap alatt közel 8000-en írták alá. Ha egyet ért a diákok kezdeményezésével, írja alá Ön is!

Kategóriák: EGYÉB

-
IGÉNYLÉSHEZ KATTINTSON IDE     IGÉNYLÉSHEZ KATTINTSON IDE 1837
MOBILINTERNET 1.200 FT-TÓL 4,5 ÓRA BESZÉLGETÉS MOBILNETTEL 2.800 FT-TÓL KORLÁTLAN BESZÉLGETÉS MOBILNETTEL 5.300 FT-TÓL