Kedvező mobil flotta díjcsomagok már 2600 Ft-tól Korlátlan beszéd és 49 GB mobilinternet 5100 Ft-tól Korlátlan beszélgetés és korlátlan mobilinet 8700 Ft

A Belügyminisztérium megbízásából a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság nyílt pályázati felhívást hirdet a 2022. évi „Családi Portaprogram – Szociális földprogram” (CSPP-SZOC-FP-22) elnevezéssel a Pályázati felhívásban foglaltak megvalósításának támogatására.

A Pályázati felhívás szervezett keretek között támogatja a vidéken élő, hátrányos helyzetű családok, falvakba költöző rászoruló családok konyhakertjeinek megművelését, hozzájárul a kisállattartási gyakorlat megerősítéséhez, az önellátás alapjainak megszilárdításához.

Szociális Földprogram

Egyesületünk 2020-tól kezdődően a programban Támogatásban részesülő szervezetként szerepel, így eddig összesen 280 gyümölcsfa csemetét, 540 tojótyúkot és 30 malacot, valamint vetőmagcsomagokat tudtunk biztosítani a programba bevont családok részére.

Ha szeretne a programhoz már meglévő, vagy új kedvezményezettként csatlakozni, kérjük április 24-ig töltse ki az igényfelmérésünket !

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a kiválasztás során előnyt élveznek:

 1. Hátrányos helyzetű, több kiskorú gyermeket nevelő családok, háztartások,
  amelyekben a munkaképes korú családtagok az elmúlt 2 (kettő) évben rendszeres
  munkajövedelemre nem tettek szert, kivételt képez ez alól a közfoglalkoztatásból
  származó munkajövedelem.
 2. Önmaguk ellátására képes nyugdíjasok.
 3. 2016-tól azon falvakban letelepedő családok, akik a falusi életvitel és értékrend
  szabályait el kívánják sajátítani és ehhez segítséget fogadnak és együttműködést
  vállalnak.

1 családi portáról csak 1 fő lehet a program kedvezményezettje, azonban nem vehet részt a programban egyéni vállalkozó, vagy társas vállalkozás tagja.

A Kedvezményezett családok kiválasztását a települési önkormányzatnak kell minden esetben jóvá hagynia.

Kitöltési határidő lejárt!
Az Önök által beküldött igények alapján 26 malacra, 98 tyúkra, 112 csirkére és 2.000 csomag vetőmagra nyújtjuk be a pályázatunkat!

FIGYELEM AZ IGÉNYFELMÉRÉS KITÖLTÉSE NEM JELENT AUTOMATIKUS TÁMOGATÁST, UGYANIS A PÁLYÁZATUNK MÉG CSAK ELŐKÉSZÍTŐ SZAKASZBAN VAN, ÉS AZT AZ IGÉNYFELMÉRÉS FIGYELEMBEVÉTELÉVEL FOGJUK MEGVALÓSÍTANI!

Együttműködését köszönjük!


0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
0
Mondja el Ön is a véleményét!x
()
x