Adó 1 százalék felajánlás 2024

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megye Esély Szociális Közalapítványa – együttműködve a Szociális Földprogramok Szakmai és Érdekképviseleti Egyesületével (SZOFOSZ) – regionális szakmai rendezvényeket szervez a Családi Portaprogram-Szociális Földprogram nyertes pályázói, illetve a következő években pályázni kívánó szervezetek számára.

A rendezvény céljai: a Családi Portaprogram-Szociális Földprogrammal kapcsolatos szakmai, módszertani és gyakorlati ismeretek átadása, konzultáció, tanácsadás, javaslatok összegyűjtése, tapasztalatcsere.

A kékedi rendezvényen Káló Roland mentor és az egyesületünk Elnöke képviselte szervezetünket.

Szociális Földprogram

Maczega Márton polgármester köszöntötte a résztvevőket, továbbá a konzultáció keretében Dr. Juhász Imre SZOFOSZ elnök javaslatokat adott a családok bevonásához, a partnerség kialakításához, a közös tervezéshez. Dr. Nagyné Varga Ilona az előadásában kiemelte az önellátás, életminőség és foglalkoztathatóság fontosságát. Baginé Gavaldik Lívia pedig a jászladányi családi portaprogram tapasztalatait osztotta meg a jelenlévőkkel. A szakmai programot települési séta és a helyi porták megtekintése zárta.


Kategóriák: SZOCIÁLIS FÖLDPROGRAM

-