Kedvező mobil flotta díjcsomagok már 2600 Ft-tól Korlátlan beszéd és 49 GB mobilinternet 5100 Ft-tól Korlátlan beszélgetés és korlátlan mobilinet 8700 Ft

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Leírnátok röviden hogyan tudok belépni?

  1. Ki kell tölteni az elektronikus igénylést!
  2. Az igénylés után az e-mail címére azonnal kap egy egyszeri 5.990 Ft/díjcsomag összegű díjbekérőt, ha jogosult a díjcsomag igénybevételére.
  3. A díjbekérő kiegyenlítése (befizetése) után 1 munkanapon belül megkapja a kedvezményre jogosító flotta igazolást.
  4. Ezzel az igazolással be kell menni a mobilszolgáltatóhoz, vagy online is intézhető a kedvező díjcsomag.
    (Jelenlegi telefonszáma megtartására is van lehetőség, de igényelhet új számot is!)

Megrendelés

Miért kell előre kifizetnem a díjbekérőt?

Ha vásárol egy boltban a pénztárnál ott is elkérik a termék árát előre, hiszen addig nem is viheti ki az üzletből. Nincs ez nálunk sem másképp. Kifizeti a szolgáltatás díját és 1 munkanapon belül megkapja a kedvezményre jogosító flottaigazolást, és a befizetett összegről a számlát. De miért fizessek előre? Merül fel a kérdés. Nos, a negatív tapasztalatunk az, hogy amennyiben mi előre elküldjük az igénylőknek a flottaigazolást, ők miután átveszik a kártyát, gyakran elfelejtik a díjbekérő összegét rendezni. Nos az így viselkedő igénylők miatt került bevezetésre az előreutalás.

Mi a mobil flotta?

A mobilszolgáltatók a “nagyobb” ügyfeleket kiemelt státuszban kezelik. Nagy ügyfélnek számít, az aki sok SIM kártyával rendelkezik, mint például egy multinacionális cégek saját dolgozói flottája. A telefonflotta is egy speciális társulat, ami során sok-sok egyedi előfizetőt szervez csoportba a flotta üzemeltetője. Ezáltal a sok egyéni és céges ügyfél együttesen élvezheti a nagy taglétszámból származó előnyöket. Pl.: alacsony percdíj, vagy 0 Ft-os percdíj, továbbá olcsó mobilinternet használat. A tagok barátaikkal, ismerőseikkel, azaz a flotta tagjaival is teljesen ingyenesen beszélhetnek.

Hogy lehet ennyivel olcsóbb a mobil flotta szolgáltatás?

Mivel az általunk ajánlott flottának több 10 ezer tagja van, ezért nagyobb kedvezményt biztosít a szolgáltató. A kedvezmények leginkább a percdíjakban és az internetárakban látszódnak, amik a publikus, lakossági csomagokhoz képest jóval olcsóbbak tudunk lenni.

Ez a legolcsóbb és legkedvezőbb mobil flotta, amit Önök ajánlanak?

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy igen. Tudomásunk van kedvezőbb (pl. egyetemi dolgozói) flottás konstrukcióról, de oda átlag ember nem tud bejutni. Ha esetleg kedvezőbb mobil flotta ajánlatot lát máshol, mint amit mi ajánlunk, kérem feltétlenül jelezze felénk!

Ki csatlakozhat a mobil flottához?

Cégek és legalább 18 éves magánszemélyek egyaránt csatlakozhatnak a flottához, mindezt úgy, hogy Ők lesznek az előfizetők, és a számlafizetők is, sőt Ők jogosultak az ügyintézésre is a szolgáltatónál. (Sok flotta esetében ez nem így van.) Az általunk ajánlott flottánál viszont a SIM kártya tulajdonjoga az Ön nevén vagy cége nevén maradhat, így a féltett régi száma is kockázat nélkül hozható a flottába. Az ajánlat legalább 1 év hűség vállalás mellett érvényes.

Távközlési feketelistás csatlakozhat?

Ha valamelyik mobilszolgáltatónak tartozik és már szerepel a mobilszolgáltatók közös feketelistáján, akkor nem!

Meglévő telefonszámmal is csatlakozhatok a mobil flottához?

Igen, azonban fontos, hogy feltöltőkártyás vagy hűségidő nélküli előfizetése legyen a jelenlegi szolgáltatójánál!

Milyen kockázata van a mobil flottába belépő előfizetőnek?

Nem jár kockázattal a flottás tagság, mivel kedvező percdíjú flottás díjcsomagot kap. Amennyiben ha más flotta tag nem fizeti a mobilszámláját, akkor csak az érintett nem fizető tag szerződése szűnhet meg, az Öné nem, ugyanis minden előfizető csak és kizárólag a saját számlafizetéséért vállal kezességet. A havi számlát is a mobilszolgáltató Önnek fogja küldeni.

A korlátlan internet valóban korlátlan?

A korlátlan internet valóban teljesen korlátlan és nem kell figyelni a napi, heti, vagy havi limitet!

Mi a roaming szolgáltatás?

Ha külföldre utazik és más ország mobilhálózatára csatlakozva használja a mobilját, akkor roaming szolgáltatást vesz igénybe.

Mi nem számít roamingnak?

Ha Magyarországról telefonál külföldre, az EU-ba, vagy más országba, akkor az nemzetközi hívásnak minősül, más díjak, feltételek vonatkoznak rá.

Mindig díjmentesek a mobil flottán belülre indított hívások?

IGEN! Az általunk ajánlott mobilflotta esetében DÍJMENTES, azaz nulla forint a flottatagok közötti beszélgetés.

Hűség idő alatt is lehet tarifa csomagot váltani?

Igen a hűségidő alatt is lehet díjcsomagot váltani!

Kell-e, havi-, negyed-, vagy féléves díjat fizetnem a flotta tagságért?

Nem kell ilyen díjakat fizetni.

Mennyi idő múlva használhatom az új kártyámat?

Ha új hívószámot igényel, akkor akár már másnap, de átlagosan néhány munkanap.

Kitől kapom a havi számlát?

Közvetlenül a mobilszolgáltatótól.

Fizethetek-e elektronikusan?

Alapesetben minden ügyfél így fizet, tehát Igen a számlát banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel is fizetheti, amit a legkényelmesebb a netbankodból indítani, de akár bankfiókból is kezdeményezheti.

Ha befizetem a díjbekérőt, mi a garancia, hogy nem csapnak be?

Az, hogy Egyesületünk 10 éve működik és szerepel a Köztartozásmentes adózók adatbázisában.
Továbbá az oldalunk lévő elégedett ügyfelek visszajelzései.

köztartozás mentesség igazolása

Kártya tulajdonjoga az Ön nevén vagy cége nevén maradhat, így a féltett régi száma is kockázat nélkül hozható a flottába.
Az ajánlat legalább 12 hónap hűség vállalás mellett érvényes. Az előfizető tudomásul veszi, hogy a mobilszolgáltató szerződéskötéskor előleget kérhet, amit utólag jóváírnak majd a számláján!

A Google irányelve szerint, ha szervezetünk pénzt kér a termékekért vagy szolgáltatásokért, a webhelyen fel kell tüntetni az anyagi eszközök felhasználásának módját és az összes korlátozott kereskedelmi tevékenységnek le kell írnia, hogyan támogatja a küldetést. Ezért közöljük, hogy a jelen szolgáltatásból származó bevétel teljes összegét az Egyesület közhasznú tevékenységeinek megvalósítására és működésére fordítjuk, aminek felhasználását minden évben az éves beszámolóban ismertetjük.

Az éves beszámoló, valamint közhasznúsági mellékletek elfogadása a Közgyűlés kizárólagos hatáskörébe tartozik, melyről a közgyűlés ülésén jelenlévő tagok – egyszerű szótöbbséggel hozott határozattal – döntenek. A beszámoló, valamint közhasznúsági mellékletek tartalmára az Ectv. 29. §-ában foglalt rendelkezések az irányadóak. Az Egyesület köteles a Közgyűlés által elfogadott beszámolóját, valamint közhasznúsági mellékletét az Ectv. 30. § szerintletétbe helyezni és közzétenni. Az Egyesület a beszámolót, valamint közhasznúsági mellékleteket a tárgyévet követő év május 31-éig saját honlapján nyilvánosságra hozza.

Megrendelés
14 hozzászólás
Legrégebbi komment
Legújabb komment
Inline Feedbacks
View all comments
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
14
0
Mondja el Ön is a véleményét!x
()
x